Sosiaalisen median markkinointipalvelut alk. 300 €

SOME-

MARKKINOINTI

76% sosiaalisen median kampanjoihin investoiduista budjeteista ei tuota tuloksia! Me varmistamme, että näin ei käy sinulle!

SOME MARKKINOINTI

Parhaat sosiaalisen median markkinointiratkaisut yrityksellesi!

Autamme sinua kommunikoimaan yleisösi kanssa ja löytämään uusia asiakkaita mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Hyötysi? Parannat viestien ja mainosten tulosprosentteja, myyntiä ja näkyvyyttä.

Luomme henkilökohtaisen sosiaalisen median strategian, jotta voit saada halutut tulokset nopeasti. Päivittäisistä viesteistä  multimediasisältöön, tykkäysten ja jakojen lisäämiseen kampanjoilla, jotka eivät tuhlaa budjettiasi!

SOME MARKKINOINTI

Saa tulosta sosiaalisen median mainoksistasi

Toimistomme on sertifioitu Facebook, Instagram ja LinkedIn –partneri, jolla on yli 200 aktiivista asiakasta. Perustamamme kampanjat tuovat sinulle parhaimmat tulokset ja alhaisimman konversiohinnan.
Palveluihimme sisältyy:

SOME MARKKINOINTI

Räätälöimme strategian tavoitteisiisi ja budjettiisi!

Vertailemalla tykkäyksiä ja kommentteja kilpailijoihisi voit joskus ajatella epäonnistuneesi sosiaalisessa mediassa. Todellisen tavoitteesi ei pidä kuitenkaan olla kilpailijoittesi lukujen ylittäminen, vaan tuotteen / palvelun myynti, parempi kommunikointi yleisösi kanssa ja käyttäjien konvertointi kanta-asiakkaiksi! Useat yritykset käyttävät some-tiliensä hallinnassa ulkoisia toimistoja ilman tarkkaa strategiaa, mutta kaikkein tärkeintä on investoida henkilökohtaiseen strategiaan, joka sopii budjettiisi ja ottaa huomioon tavoitteesi.

Taatut tulokset

24/7 seuranta ja kuukausittainen raportointi

Nopeita tuloksia ja täydellinen läpinäkyvyys

Vaihe 1: Strategia ja audit

Analysoimme sosiaalisen mediaprofiiliesi nykyistä suorituskykyä jokaisella alustalla (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Google, YouTube jne.), kilpailijoitasi, alaasi ja suunnittelemme henkilökohtaisen sosiaalisen median markkinointistrategian tavoitteesi saavuttamiseksi.

Vaihe 2: Toteuttaminen

Optimoimme / luomme sosiaalisen median sivusi ja kehitämme kuukausittaisen toimituskalenterin, joka sisältää kaikki viestit kuukaudeksi: näkyvyysviesteistä palveluiden / tuotteiden, blogin ja yrityksesi mainostamiseen. Luomme kilpailuja, bannereita ja muuta sisältöä.

Vaihe 3: Some-mainokset

Luomme ja hallitsemme mainoksia kaikkiin medioihin (Facebook / Instagram, LinkedIn, Twitter jne.). Kampanjamme voidaan kohdistaa tavoitteen saavuttamiseksi kuten tykkäysten lisäämiseksi, käyttäjien tuomiseksi sivustoon tai myynnin lisäämiseksi. Takaamme, että optimoimme tulokset niin, että budjettisi käytetään oikein!

Pyydä ilmainen tarjous

Täytä alla oleva lomake ja sosiaalisen median markkinointitiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin kuluessa!
Voit myös käyttää mitä tahansa Yhteystiedot-sivun yhteydenottomenetelmistä tai keskustella kanssamme napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa chat-nappia!