SEO palvelut alk. 300€

SEO PALVELUT

HALUATKO GOOGLEN ENSIMMÄISELLE SIVULLE?

Haluatko olla Google-tulosten ensimmäisellä sivulla? Haluatko ylittää kilpailijasi ja parantaa näkyvyyttäsi? Meillä on ratkaisut sinulle! Takaamme sopimuksella tulokset ja luomme mukautetun strategian verkkosivustosi optimoimiseksi!

Brands that trust us

Nettisivut

SEO PALVELUT - Mitä on hakukoneoptimointi?

Kasvata näkyvyyttä ja myyntiä SEO-palveluillamme

Sivustojen omistaminen ei tarkoita, että saat taianomaisesti asiakkaita ja myyntiä, varsinkin kun verkkosivustosi voi eksyä miljoonien hakutulosten joukkoon! Tiesitkö, että yli 70% kävijöistä napsauttaa vain yhtä kolmesta ensimmäisestä tuloksesta Google-hakusivulla? Brandlocked tarjoaa sinulle SEO-palvelut joita tarvitset ensimmäisten tulosten saavuttamiseksi!

Mitä on SEO?

SEO on lyhenne sanalle “Hakukoneoptimointi“. Se viittaa kaikkiin tekniikoihin, joiden avulla sivustosi näkyy paremmin hakutuloksissa. Esimerkiksi, jos etsit “Ravintola Pariisissa” Googlessa, huomaat että tietyt sivut näkyvät aina ensimmäisinä tuloksissa. Tämä järjestys ei ole satunnainen, vaan siihen vaikuttaa sivuston käyttämien SEO-tekniikan laatu ja määrä. 4 miljardia päivittäistä Google-hakua todistaa, että yrityksesi näkyvyyden takaamiseksi on pakko sijoittaa hakukoneoptimointiin! Tiimimme käyttää SEO: ta tietojen analyysiin, markkinoiden arviointiin ja strategian luomiseen, jotka sitten auttavat sinua sijoittumaan ensimmäisten tulosten joukkoon!

Watch our video to learn more about SEO

Katso video

Ilmainen analyysi!

Haluatko tietää verkkosivustosi nykytilanteen ja mitä tarvitaan sijoituksesi parantamiseksi? Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä keskustellaksesi tarvittavista toimista tavoitteidesi saavuttamiseksi!


Miten erotumme muista digitoimistoista?

Jokainen toimiala on erilainen, ja onnistunut SEO-prosessi alkaa verkkosivustosi nykyisen sijoituksen analyysillä. Tällä tavalla tunnistamme alasi etsityimmät avainsanat ja voimme analysoida kilpailijoiden käyttämiä SEO-strategioita.

Jos yrityksesi on esimerkiksi vähittäiskaupassa ja haluat sijoittua paremmin  kuin https://www.esimerkki.fi, sinun on pidettävä mielessä, että sinun pitäisi käytännössä investoida hakukoneoptimointiin ja markkinointiin enemmän kuin tämä sivusto. Tässä tapauksessa huonosti suunniteltu SEO-kampanja voi maksaa jopa yli 10000 € ja silti on riski, että et saa haluttuja tuloksia. Yhteistyössä SEO-toimiston kanssa, jolla on kokemus ja näytetyt tulokset, kuten meillä, tunnistamme ne avainsanat, joita potentiaaliset asiakkaasi käyttävät, mutta joita kilpailijasi eivät käytä tai eivät käytä oikein. Analyysin jälkeen tiimimme suunnittelee SEO-strategian, joka takaa sinulle paremman sijoituksen Google-tuloksissa, lisää liikennettä ja tuloksia, tuhlaamatta turhaan epäonnistuneeseen ja kalliiseen SEO kampanjaan

AUDIT & STRATEGIA

Luomme räätälöidyn strategian ja valitsemme sopivimmat avainsanat tulosten saamiseksi. Analysoimme kilpailijoita, sivustosi nykytilaa ja asetamme neljännesvuosittaiset tavoitteet.

SIVUJEN OPTIMOINTI

Kaikki SEO-kampanjat alkavat hyvin tehdyillä sivuilla. Parannamme navigointia, latausnopeutta, sisäisten linkkien rakennetta, lisäämme avainsanoja ja käytämme Google SEO-prosesseja. Huomaat tulokset ensimmäisten 30 päivän aikana!

LINK BUILDING

Sijoitamme linkkejä sivustoille, joilla on korkea auktoriteetti ja liittyvät alallesi, lisäämme sivujesi auktoriteettiä ja mainostamme yritystäsi lehdistössä, foorumessa ja blogeissa.

Mitä asiakkaamme sanovat
Yritin tehdä SEOa yksin ilman tuloksia. Kun päätin investoida SEO-palveluihin, aloin nähdä eroa! Ensimmäisestä viikosta lähtien minulla oli asiakkaita, jotka ottivat minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kertoivat löytäneensä sivuni Googlessa!
Robert D, Empire Media
Kun aloin työskennellä BrandLocked firman kanssa, sivuni oli Google-tulosten kuudennella sivulla, ja minulla oli noin 20 kävijää päivässä. Olen nyt toisella sivulla vain 2 kuukauden jälkeen ja sivuilla on nyt yli 300 kävijää päivässä!
Lisa C., RISCO
Tein yhteistyötä toisen toimiston kanssa 3 vuotta ja näin tuloksia, mutta ajattelin, että voisimme tehdä paremmin. BrandLockedin avulla onnistuimme saamaan uusia asiakkaita ensimmäisen kuukauden aikana. Heidän strategia toimi täydellisesti minulle ja näen tämän päivittäin uusina asiakkaina jotka ottavat meihin yhteyttä!
Jukka S., SGM
0 +
SEO ASIAKKAITA
0 +
OPTIMOITUJA SIVUJA
0 +
VUODEN KOKEMUS
0
TOIMISTOA EUROOPASSA
Pyydä ILMAINEN SEO-tarjouksesi nyt!

Tarvitsetko seo-palveluja yrityksellesi? Täytä alla oleva lomake ja SEO-palvelutiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä ! Voit myös käyttää mitä tahansa Yhteystiedot-sivun yhteydenottomenetelmistä tai keskustella  meidän kanssa
napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa chat-painiketta!