Google Ads alk. 250€

Mainoksia jotka tuottavat tuloksia

PPC-MARKKINOINTI

Palkkaa meidät alentamaan kustannuksiasi ja lisäämään tuloksiasi Google-mainoksissa!

Google Ads
Kuinka ne toimivat?

Oletko koskaan huomannut, että Google-haun aikana joissain ensimmäisissä hakutuloksissa  on pieni “Mainos” -tunniste edessä? Nämä ovat sivustoja, joilla on online-mainoskampanjoita AdWordsin kautta Google-verkostossa.

Jos sinulla on esimerkiksi ravintola Helsingissä, teet hintatarjouksen avainsanalle “Ravintola Helsinki” ja sen mukaan, kuinka hyvin mainos on määritelty ja optimoitu, sivustosi näkyy joka kerta, kun joku etsii kyseistä sanaa. Google Ads -kampanjat voivat tuoda sinulle parhaimman tuloksen kaikista verkkomarkkinointipalveluista. Toisaalta kampanja, jota ei ole optimoitu oikein, voi maksaa paljon saamatta tuloksia. Siksi sinun kannattaa käyttää Google-Partner toimistoa varmistaaksesi korkean konvertioprosentin mainoksissa.

Alta voit lukea miksi BrandLock on myös sinulle oikea valinta?

OLEMME GOOGLE-ADS PARTNERI

Tämä tarkoittaa, että toimistomme on todistanut vankan tietämyksen Google Ads -palveluista ja toteuttanut kannattavia mainoskampanjoita BrandLocked-asiakkaille. Yli 200 asiakasta on palkannut meidät AdWords-kampanjoihin pelkästään vuonna 2019.

TAKAAMME TULOKSET

Emme rajoitu luomaan vain houkuttelevia mainoksia! Optimoimme mainoksesi tavoitteesi saavuttamiseksi ja myynnin lisäämiseksi. Siksi tarjoamme takuun PPC-palveluillemme!

PARANNAMME TULOKSIASI

Google Ads tekee vierailijoista asiakkaita!

Google Ads -tiliä hallinnoidessamme prioriteettimme on verkkosivustosi konvertioprosentin optimointi. Haluamme varmistaa, että jokainen käyttämäsi euro tuo mahdollisimman monta asiakasta – eikä vain vierailijoita, jotka katsovat tuotteitasi ostamatta niitä. Hyvän Google Ads -kampanjan pitää johtaa myynteihin!

BrandLocked on erikoistunut luomaan Google Ads -kampanjoita, jotka todella tuottavat tuloksia kuluttamatta budjettiasi turhaan! Keskitymme tuloksen optimointiin, liidien luomiseen ja sivujesi analysointiin. Riippumatta siitä, omistatko pienen kahvilan tai olet jo markkinoilla tunnettu verkkokauppa, PPC-osastomme voi tuoda sinulle uusia asiakkaita ja lisätä myyntiä.

Mitä teemme eri tavalla

Mainosten sijoittamisessa Googleen ei ole piilotettuja maksuja. BrandLockedin PPC -asiantuntijat analysoivat sinulta saamasi tiedot ja suunnittelevat mainoksesi alan parhaiden avainsanojen perusteella. Näin olet varma, että et koskaan kuluta enemmän budjettiasi kuin on tarpeen uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi. Paketteihimme kuuluu:

Voit saada ilmaiseksi jopa 150 €:n budjetin ensimmäiseen mainoskampanjaasi!

Google Ads -kampanjoissa  Mitä enemmän sijoitat Google Ads -kampanjoihin, sitä enemmän saat tulosta! Napsautuskohtainen hinta (CPC) vaihtelee valitsemiesi avainsanojen mukaan, joten valitsemalla ne, joita useimmat kilpailijat käyttävät, kuluu budjettisi heti!


BrandLocked varmistaa että et kuluta enempää kuin tarvitset mainoksiisi ja että niillä on aina hyvä sijoitus ja ne on optimoitu tuloksen takaamiseksi! Jokainen projekti on erilainen, joten PPC-palveluidemme hinta vaihtelee budjetin ja tavoitteidesi mukaan. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä hintapaketteja ja varmistamme, että olet aina tyytyväinen, minkä vuoksi tarjoamme sinulle lahjana 150 €:n budjetin, jotta voit käyttää ne ensimmäisessä kampanjassasi! *


* Tarjous on voimassa vain asiakkaille, jotka mainostavat Googlessa ensimmäistä kertaa

0 +
PPC ASIAKASTA
0 +
MAINOSTETTUA SIVUSTOA
0 +
VUOTTA KOKEMUSTA
0
TOIMISTOA EUROOPASSA
Pyydä ilmainen tarjous

Täytä alla oleva lomake ja Google Ads -tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä!
Voit myös käyttää mitä tahansa Yhteystiedot-sivun yhteydenottomenetelmistä tai keskustella  meidän kanssa napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa olevaa chat-nappia!